Flygtningekrisen er langt fra overstået, og i Trampolinhuset har vi brug for dig mere end nogensinde før. 

Bliv uddannelsespraktikant i Trampolinhuset og hjælp de mange flygtninge og asylansøgere, der kommer til landet, med at få en bedre start i Danmark.

Praktikforløb i Trampolinhuset varer typisk 6-12 måneder à omkring 20-25 timer om ugen. Det er et krav, at praktikken er en del af dit uddannelsesforløb. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset køn, seksualitet, alder, etnicitet eller religion. Det er en fordel at kunne tale dansk.


Vi søger uddannelsespraktikanter indenfor følgende områder:

(Klik på titlerne for at se en beskrivelse af arbejdsopgaverne – danske oversættelser af beskrivelserne er på vej)


Krav

Et praktikforløb varer minimum 3-6 måneder. Praktikforløb er ulønnede, og praktikanter finansierer selv deres leveomkostninger som f.eks. mad og bolig under forløbet.

Sådan bliver du uddannelsespraktikant:

  1. Send en mail med dit CV og ansøgning til internship@trampolinehouse.dk. Husk at skrive i ansøgningen, hvilken praktikstilling du søger. Vi inviterer løbende ansøgere til samtale.

  2. Deltag i vores infomøde for nye praktikanter og frivillige. Mødet afholdes den første onsdag i hver måned kl. 17–18.30

Klik her for at downloade præsentationen fra det månedlige infomøde.

Deadline

Der er ikke en deadline for praktikansøgninger. Vi gennemgår løbende ansøgninger, så der er ingen grund til ikke at ansøge allerede i dag 😉Hvis du har spørgsmål, så send en e-mail til internship@trampolinehouse.dk eller ring på (+45) 71 79 49 09.


Praktik i CAMP / Center for Migrationspolitisk Kunst

Du kan også blive udannelsespraktikant i Trampolinhusets udstillingssted CAMP / Center for Migrationspolitisk Kunstklik her for at læse mere.


Mød Vores praktikanter