Trampoline Times 

Trampoline Times er en gruppe i Trampolinhuset der fokuserer på journalistik. Vores mål er at give nye perspektiver om flygtninge i Danmark baseret på fakta og vores egne erfaringer.

Vi mødes til undervisning og workshops, og træner vores færdigheder. For eksempel har vi lektier som at skrive korte artikler, og så diskuterer vi dem til time. Nogle gange tager vi artikler med fra nettet, og snakker om dem.

Vi lærer om medier, ytringsfrihed, skriveteknikker, nyheder, og alle de forskellige slags kilder man kan bruge i journalistik. Vi sammenligner journalistik i vores forskellige lande og diskuterer hvad der gør journalistik godt eller dårligt.

Man behøver ikke at have erfaring for at være med i gruppen. Nogle i gruppen ville gerne arbejde med journalistik i deres hjemlande, men kunne ikke. Man behøver bare være interesseret i at lære.

Mere info

Hvis du vil høre mere om Trampoline Times eller har lyst til at være med, så kontakt kommunikationskoordinator Christiane Jessen på christiane@trampolinehouse.dk eller (+45) 20 83 47 22.


Læs vores historier: