Program 17.–23. juni 2019

Banner_uge program.png

SPECIAL EVENTS:

Foto: Ole Bo Jensen

Foto: Ole Bo Jensen

FEJRING: FNs flygtningedag

Op til valget har Mellemfolkeligt samvirke sammen med en lang række organisationer – heriblandt Trampolinhuset – formidlet tre krav til den nye regering, som vi synes er særligt vigtige, når det gælder Danmarks umenneskelige flygtningepolitik. Kom og fejr FNs flygtningedag sammen med disse organisationer i Mellemfolkeligt Samvirkes lokaler på Nørrebro på torsdag og vær med til at hylde alle de modige og fantastiske flygtninge, som er kommet til Danmark. Der vil være mad, taler, debat og musik. Hvornår: Torsdag den 20. juni kl. 16:30–20. Hvor: Mellemfolkeligt Samvirke, Fælledvej 12, 2200 København N.

Foto: Ole Bo Jensen

Foto: Ole Bo Jensen

KUNST: Få en gratis omvisning i vores udstilling om højreekstremisme

I lyset af fremmarchen af racistiske, indvandringskritiske højreekstreme grupper og partier i Danmark og Europa har Trampolinhusets udstillingssted CAMP / Center for Migrationspolitisk Kunst lige åbnet en ny udstilling af den svenske kunstner Johan Tirén, som kaster et kritisk blik på det højrepopulistiske svenske parti Sverigedemokraterna. Kom og få en gratis omvisning i udstillingen på lørdag. Hvornår: Lørdag den 22. juni kl. 15–16 (entré 40 kr). Hvor: Trampolinhusets udstillingssted CAMP.

PROGRAMNYHEDER:

DEMOKRATI-KLASSE: Demokratisk lederskab

I denne uges Demokrati-klasse kan du lære om lederskab og demokratiske pricipper. Alle er velkomne! Hvornår: Fredag den 21. juni kl. 14:30–16. Hvor: Trampolinhusets lille klasselokale.

BØRNEKLUBBEN: Hjælp os, så den kan fortsætte

Trampolinhusets børneklub, som er åben hver tirsdag, onsdag og fredag, er det eneste frirum for mange af de afviste børnefamilier fra udrejsecenter Sjælsmark. Men den risikerer at lukke til september, hvis ikke vi kan rejse en million kroner inden da. Det vil betyde, at familierne ikke længere får adgang børneaktiviteter og familierådgivning. Hjælp os med at redde klubben ved at finde een person i dit netværk, der vil blive månedlig donor eller støtte med et engangsbeløb her: www.trampolinehouse.dk/stoet