Program 10.–16. juni 2019

Banner_uge program.png

SPECIAL EVENTS:

Foto: Ole Bo Jensen

Foto: Ole Bo Jensen

KUNST: Få en gratis omvisning i vores udstilling om højreekstremisme

I lyset af fremmarchen af racistiske, indvandringskritiske højreekstreme grupper og partier i Danmark og Europa har Trampolinhusets udstillingssted CAMP / Center for Migrationspolitisk Kunst lige åbnet en ny udstilling af den svenske kunstner Johan Tirén, som kaster et kritisk blik på det højrepopulistiske svenske parti Sverigedemokraterna. Kom og få en gratis omvisning i udstillingen på lørdag. Hvornår: Lørdag den 15. juni kl. 15–16 (entré 40 kr). Hvor: Trampolinhusets udstillingssted CAMP.

Screenshot+2019-06-07+12.26.22.png

WORKSHOP: Læs og diskuter bogen White, Jews and Us

Sammen med frivillig Maja skal vi læse og diskutere bogen White, Jews and Us: Toward a Politics of Revolutionary Love (2017) skrevet af Houria Bouteldja. Workshoppen foregår på engelsk. Alle er velkomne! Hvornår: Lørdag den 15. juni kl. 14–16. Hvor: Trampolinhusets lille klasselokale.

PROGRAMNYHEDER:

HUSMØDE: Trampolinhuset har brug for 1 mill.

Trampolinhusets børneklub er det eneste frirum for mange af de afviste børnefamilier fra udrejsecenter Sjælsmark, men den risikerer at lukke til september, hvis ikke vi kan rejse en million kroner inden da. Det vil betyde, at familierne ikke længere får adgang til omsorg, fællesspisning, og juridisk, medicinsk og psykologisk rådgivning. På det ugentlige husmøde vil vi diskutere, hvordan du kan hjælpe. Hvornår: Tirsdag den 11. juni kl. 16–17. Hvor: Trampolinhusets café.

Screenshot+2019-06-07+12.40.18.png

DEMOKRATIKLASSE: Den Syriske Revolution

I denne uges Demokratiklasse vil frivillig Nad fortælle om den syriske revolution fra hans perspektiv. Alle er velkomne! Hvornår: Fredag den 14. juni kl. 14.30-16. Hvor: Trampolinhusets lille klasselokale.