Program 24.–30. juni 2019

Banner_uge program.png

SPECIAL EVENTS:

Foto: Viktoria Steinhart

Foto: Viktoria Steinhart

STORT HUSMØDE: Børnepolitik under fest og godkendelse af Fødevarestyrelsen

Det store husmøde finder sted hver sidste tirsdag i måneden, og alle husets brugere er inviteret. På denne måneds møde vil vi først fortælle om husets officielle børnepolitik under fester og events. Bagefter vil vi planlægge, hvad vi skal gøre for at blive godkendt af Fødevarestyrelsen og få lov til at servere mad til offentligheden. Hvornår: Tirsdag d. 25. juni kl. 16–17:30 pm. Hvor: Trampolinhusets café.

Plakatdesign: Tiago Gonçalves

Plakatdesign: Tiago Gonçalves

KUNST: Sidste chance for at se vores udstilling om højreekstremisme

Hvis du ikke har set Johan Tiréns soloudstilling om højreekstremisme i Trampolinhusets udstillingssted CAMP, så er sidste chance på onsdag! Udstillingen kaster et kritisk blik på det højrepopulistiske svenske parti Sverigedemokraterna. Hvornår: Udstillingen er åben tirsdag den 25. juni fra kl. 13–18 og onsdag den 26. juni kl 13–18. Entré 40 kr. Hvor: Trampolinhusets udstillingssted CAMP.

PROGRAMNYHEDER:

Foto: Lars Vibild

Foto: Lars Vibild

SIDSTE UGE: Inden vi holder sommerlukket

I denne uge har vi kun åbent tirsdag og onsdag, fordi vi altid er lukket den sidste fredag i måneden. Men der er masser at lave i huset: vi tilbyder retshjælp, læge- og psykologrådgivning, sprogundervisning, børneskole og fælles middag. Vores skrædderi og frisørsalon har også åbent. Og på torsdag kan du også få retshjælp. Klik her for at se hele ugeprogrammet. Fra næste uge er huset sommerlukket hele juli måned. Vi åbner igen den 2. august. God ferie til alle!