Program 5.–11. aug. 2019

Banner_uge program.png

Foto: Viktoria Steinhart

Foto: Viktoria Steinhart

TIRSDAG / Husmøde: Brev til statsministeren fra familier i Sjælsmark

Husmødet er Trampolinhusets demokratiske parlament og informationsforum, hvor brugere, praktikanter, frivillig og personale opdaterer hinanden om nyheder og diskuterer presserende spørgsmål om huset og livet som flygtning/asylansøger. Under denne uges møde vil vi først præsentere nogle tilføjelser til programmet. Dernæst har en gruppe af familier indkvarteret i udrejsecenter Sjælsmark bedt om hjælp til at skrive et brev til statsminister Mette Frederiksen som modsvar til et brev skrevet af en Sjælsmark-medarbejder, som fejlagtigt hævder, at familierne foretrækker at blive boende i Sjælsmark fremfor at blive overflyttet til et nyt, mere børnevenligt center. Hvornår: Tirsdag d. 6. aug. kl. 16–17:30. Hvor: Trampolinhusets café.

Foto: Anna Emy

Foto: Anna Emy

ONSDAG / Infomøde: Hvordan bliver jeg frivillig eller praktikant?

Overvejer du at blive frivillig eller praktikant i Trampolinhuset? Eller er du researcher eller kulturmager, som godt kunne tænke sig at lave research eller projekter i huset? Så kom til vores månedlige informationsmøde, hvor du vil høre mere om hvordan. Hvornår: Onsdag d. 7. aug. kl. 17–18:30. Hvor: Trampolinhusets store klasselokale. Klik for at læse mere. Alle er velkomne, men tilmeld dig venligst her.

Plakatdesign: Tiago Gonçalves

VORES ASYLBØRN / Stopper rådgivning i Trampolinhuset

Organisationen Vores Asylbørn stopper desværre deres torsdags rådgivning i Trampolinhuset. En stor tak til dem for deres bidrag til husets brugere. Klik her for at se vores øvrige rådgivningstilbud i huset.

Foto: Anna Emy

Foto: Anna Emy

FREDAG / Ny danskklasse for kvinder der gerne vil lære at læse og skrive

Vi er stolte over at kunne præsentere en ny danskklasse for flygtningekvinder med ophold og asylsøgende kvinder, som gerne vil lære at læse og skrive i et trygt undervisningsmiljø. Du kan begynde, når du vil – bare duk op og henvend dig til læreren. Undervisningen er gratis. Hvornår: Fredage kl. 13–14. Hvor: Trampolinhusets store klasselokale.

Foto: Britta Thomsen

Foto: Britta Thomsen

FREDAG & LØRDAG / Kvindeklubbens efterårsprogram

I efteråret vil Kvindeklubben og Kvindeklassen diskutere, hvordan man kan ‘empower’ sig selv i asylsystemet, og hvad man kan gøre for at føle sig en del af det danske samfund, hvis man får opholdstilladelse. Klik her for at se efterårsprogrammet. Kvindeklassen finder stadig sted hver 2. og 3. fredag i måneden fra 16–18. Kvindeklubben har skiftet dag og finder nu sted den 2. lørdag i måneden fra 14–19. Kom til den første Kvindeklasse på fredag d. 9. aug. kl. 16–18 og til den første Kvindeklub på lørdag d. 10. aug. kl. 14–19.