Program 12.–18. aug. 2019

Banner_uge program.png

Foto: Britta Thomsen

Foto: Britta Thomsen

ALLE DAGE / Fælles middag

Hver tirsdag og onsdag kl. 17:30 og fredage kl. 18 kan brugere og gæster i Trampolinhuset nyde et sundt og velsmagende måltid, når vi har fællesmiddag. Maden er tilberedt af asylpraktikanter og flygtninge i jobtræning sammen med frivillige, som laver mad inspireret af madtraditionerne i deres forskellige oprindelseslande. Vi er meget glade for at have fået lavet en aftale med FødevareBanken, som leverer overskudsfødevarer fra producenter og engros til os een gang om ugen, som ellers ville være blevet smidt ud. Måltiderne er gratis, men vi opfordrer frivillige, praktikanter og gæster til at donere 20 kr. Hvornår: Tirsdag og onsdag 17:30–18:30, fredag 18–19 (sidste fredag i måneden lukket). Hvor: Trampolinhusets café.

Foto: Tone Olaf Nielsen

Foto: Tone Olaf Nielsen

FREDAG / Kvindeklasse: Kompetenceopbygning i asyl- og integrationssystemerne

På fredag tilbyder Kvindeklassen en workshop om, hvordan du kan opbygge nye kompentencer i asylsystemet, når du ikke har ret til uddannelse, og hvordan du kan forberede dig på det danske arbejdsmarked, når du har modtaget din opholdstilladelse. Der vil blive oversat til arabisk, farsi og dansk. Klik her for at se Kvindeklassens efterårsprogram. Hvornår: Fredag d. 16. aug. kl. 16–18. Hvor: Trampolinhusets lille klasselokale.

Foto: Anna Emy

Foto: Anna Emy

FREDAG / Bibelklasse for farsi-talende

Hver fredag står Mandana, som har været frivillig i Trampolinhuset i mange år, for en bibelklasse for farsi-talende kristne. Du er velkommen i klassen, hvis du er interesseret i et dedikeret forum for at diskutere biblen. Du kan begynde, når du vil – bare duk op og henvend dig til læreren. Undervisningen er gratis. Hvornår: Fredage kl. 18:30–19.30. Hvor: Trampolinhusets store klasselokale.

Foto: Lars Vibild

Foto: Lars Vibild

LØRDAG / Omvisning i Udrejsecenter Sjælsmark

Hver tredje lørdag i måneden tilbyder vi nye frivillige og uddannelsespraktikanter i Trampolinhuset en omvisning i et af de danske asylcentre. Du vil blive vist rundt af en af beboerne. Spekulerer du over, hvordan et dansk asylcenter ser ud, og hvilke livsvilkår folk lever under som asylansøgere i Danmark, så kom med på en af vores omvisninger. Hvornår: Lørdag d. 17. aug. kl. 12–14. Hvor: Udrejsecenter Sjælsmark. Klik for at tilmelde dig og læse mere