Program 19.–25. aug. 2019

Banner_uge program.png

Foto: Anna Emy

Foto: Anna Emy

NY DAG / Fransk om fredagen

Franskundervisningen, som vores dedikerede frivillige, JC, står for, vil fra og med denne uge finde sted fredage fra kl. 13–14 i det lille klasselokale. Så kom ikke til undervisning på onsdag! Undervisningen er gratis, og du kan starte, når du vil – bare duk op til en time og henvend dig til læreren. Hvornår: Fredage 13–14 (sidste fredag i måneden lukket). Hvor: Trampolinhusets lille klasselokale.

Foto: Anna Emy

Foto: Anna Emy

ALLE DAGE / Bliv klippet

Vi har mange gode frisører i Trampolinhuset, som klipper hår hver tirsdag, onsdag og fredag. De er blevet optaget i vores Next Practice program, som tilbyder praktik til asylansøgere og jobtræning til flygtninge med opholdstilladelse. Kom og bliv klippet i Københavns mest livlige frisørsalon. Klipningen er gratis, men vi anbefaler, at du donerer 50 kr. When: Tuesdays 2–4 pm, Wednesdays 3–6 pm, and Fridays 3–6 pm (last Friday of the month closed). Where: Trampoline House’s Hair Salon .Hvornår: Tirsdage kl. 14–16, onsdage kl. 15–18 og fredage kl. 15–18. Hvor: Trampolinhusets frisørsalon.

Foto: Tone Olaf Nielsen

Foto: Tone Olaf Nielsen

Velkommen til vores nye praktikanter og frivillige

Hvert semester ansøger et stort antal studerende om at komme i et 6-måneders uddannelsespraktikforløb i Trampolinhuset. Der er også mange dedikerede borgere, som melder sig som frivillige i huset en gang ugentligt. Varmt velkommen til alle vores nye frivillige og uddannelsespraktikanter, som skal være hos os frem til januar ❤️ Læs hvordan du kan komme i praktik eller blive frivillig her.