Program 26. aug.–1. sept. 2019

Banner_uge program.png

Foto: Viktoria Steinhart

Foto: Viktoria Steinhart

TIRSDAG / Stort husmødre

Det store husmøde finder sted den sidste tirsdag hver måned. Den første del af mødet er afsat til korte informationer. Den anden del er afsat til mere grundig diskussion af et emne. Denne tirsdag vil vi bruge anden del af mødet til at forklare, hvordan et jobinterview foregår i Danmark. Hvornår: Tirsdag den 27. aug. kl. 16–17:30. Hvor: Trampolinhusets café.

Foto: Britta Thomsen

Foto: Britta Thomsen

LØRDAG / Marokkansk madlavningsworkshop

Tilmeld dig denne madlavningsworkshop og lær at lave traditionel marokkansk couscous fra to dygtige Sisters Cuisine-kokke. Søstrene vil lære dig at lave retterne fra bunden og vil besvare spørgsmål om livet som flygtningekvinde i Danmark, mens I laver mad sammen. Pris inkl. ingredienser og en gave: 425 kr. Klik her for at tilmelde dig. Tilmeldingsfristen er torsdag, 29. aug. kl. 17! Alt overskud går til Trampolinhusets aktiviteter for asylbørn og deres forældre. Hvornår: Lørdag den 31. aug. kl. 15–19. Hvor: Trampolinhusets køkken A og B.

Video still fra  Chauka, Please Tell Us the Time  (2017)

Video still fra Chauka, Please Tell Us the Time (2017)

7. SEPT. / “Forsvindingsrum”: Litteratur-og filmevent om flygtninge detentionscentre!

I forbindelse med udstillingen Homeless Souls inviterer Trampolinhusets udstillingssted CAMP i samarbejde med Louisiana Museum for Moderne Kunst til litteratur- og filmdag. Oplev bl.a. forfatter og menneskerettighedsforkæmper Behrouz Boochani, der live via Skype vil fortælle om sin prisbelønnede roman No Friend But the Mountains, hvor en stor del er skrevet i form af sms-beskeder sendt fra ét af Australiens berygtede detentionscentre for asylansøgere i Papua Ny Guinea. Filmskaber Arash Kamali Sarvestani vil være til stede for at introducere filmen Chauka, Please Tell Us the Time, som han og Behrouz Boochani har instrueret sammen ved hjælp af korte videooptagelser sendt af Behrouz fra Manus Island. Afslutningsvis vises filmen om det danske Udrejsecenter Sjælsmark Cast Away Souls, som er instrueret af asylaktivisten Stanley Edwards, den tyske filmskaber Markus Fiedler og de danske billedkunstnere Nanna Katrine Hansen og Thomas Elsted, efterfulgt af et Q & A faciliteret af forfatter Liv Nimand Duvå om ligheder mellem dansk asylpolitik og Manus Island Detention Centre. Arrangementet er gratis med Louisiana entré. Klik her for at reservere en plads. Hvornår: Lørdag den 7. sept. kl. 13–17:30. Hvor: Louisiana Museum for Moderne Kunst, Humlebæk.