Program 9.–15. sept. 2019

Banner_uge program.png

Foto: Useful Art for Communities

Foto: Useful Art for Communities

TIRSDAG & ONSDAG / Kunstworkshop

Tirsdag og onsdag i denne uge får vi besøg af den spanske kunstner Beatriz Gonzalez Rodriguez fra Useful Art for Communities, som vil lave en kunstinstallation af plasticaffald med børn og voksne fra huset. Tre giantiske S.O.S bogstaver vil blive lavet af blomster lavet af plasticaffald for at pege på sammenhængen mellem flygtninge, der krydser Middelhavet, og den store mængde plastic i havet. Alle er velkomne til at deltage! Hvornår: Tirsdag den 10. sept. kl. 13–16 og onsdag den 11. sept. kl. 14:30–17:30. Hvor: Trampolinhusets multizone.

Foto: Lars Vibild

Foto: Lars Vibild

FREDAG / Kvindeklasse om flygtningemoderskab

I Kvindeklassen på fredag laver vores Børneklubkoordinator Sara Ipsen en workshop om flygtningemoderskab. Hvad kan du som mor gøre for at give dit barn den bedste støtte i asylsystemet, når du ikke kan give dit barn, hvad det behøver mest: permanent opholdstilladelse? Hvordan hjælper du som mor dit barn med at integrere sig og glemme traumerne i lejren, efter I har fået opholdstilladelse.
 Der vil blive oversat til arabisk, farsi og dansk. Hvornår: Fredag den 13. sept. kl. 16–18. Hvor: Trampolinhusets lille undervisningslokale.