Program 16.–22. sept. 2019

Banner_uge program.png

Foto: Stacey Erin

Foto: Stacey Erin

ONSDAG / Business-workshop

I denne workshopserie hjælper vi flygtninge og indvandrere med at udvikle deres virksomhedsideer og få success i deres arbejdsliv. Alle er velkomne! Kontakt jobkoordinator Simon Christensen på (+45) 51 20 54 08 for mere information. Hvornår: Onsdag den 18. sept. kl. 13:30–15:30. Hvor: Trampolinhusets lille undervisningslokale.

Screenshot 2019-09-16 09.52.58.png

FREDAG / Diskussion om abort i Demokrati-klassen

I Demokratik-klassen på fredag vil vil diskutere det kontroversielle emne abort. Vesten er for abort, alle andre verdener er imod. Hvad er deres argumenter? Demokrati-klasse er for alle med en interesse for politik og kommunikation. Henvend dig til Trampolinhusets direktør Morten Goll, hvis du gerne vil tilmelde dig klassen. Hvornår: Fredag den 20. sept. kl. 14:30–16. Hvor: Trampolinhusets lille undervisningslokale.

Foto: Sofia Stærmose Hardt

Foto: Sofia Stærmose Hardt

FREDAG / Kvindeklasse om at navigere i de danske systemer

I Kvindeklassen på fredag leder Trampolinhusets jurist Asrin Mesbah en workshop om, hvordan man navigerer i de danske institutioner. Få gode råd om, hvordan man taler med danske myndigheder (politibetjente, kommunalmedarbejdere, personale i Udlændingestyrelsen, Røde Kors mv.), så du får den bedste behandling og beskytter dine rettigheder og interesser. Alle, som identificerer sig som kvinder, er velkomne. Der vil blive oversat til arabisk, farsi og dansk. Hvornår: Fredag den 20. sept. kl. 16–18. Hvor: Trampolinhusets lille undervisningslokale.

Foto: Lars Vibild

Foto: Lars Vibild

LØRDAG / Omvisning i Sjælsmark for praktikanter og frivillige

På lørdag kan uddannelsespraktikanter og frivillige i Trampolinhuset få en omvisning i udrejsecenter Sjælsmark. En af husets asylpraktikanter, der bor i centret, viser rundt. Spekulerer du over, hvordan et dansk asylcenter ser ud, og hvilke livsvilkår asylsøgere lever under i Danmark, så kom med på denne omvisning. Du skal tilmelde dig senest torsdag på denne email: volunteer@trampolinehouse.dk. Du skal selv betale din transport og husk at medbringe fotoID, som du skal vise ved indgangen.
Rejseplan fra Københavns Hovedbanegård:
11:00: Tag Regionaltoget Re 1343 (mod Nivå station) til Rungsted Kyst station.
11:29: Stå af på Rungsted Kyst station og gå 3 min. til bus 381.
11:34: Tag bus 381 (mod Allerød station) til Sjælsmark Landsbyen (Sjælsmarkvej).
11:52: Stå af ved Sjælsmark Landsbyen (Sjælsmarkvej) og gå 3 min. til Sjælsmarkvej 10.
12: Guiden møder dig ved indgangen.
Omvisningen slutter kl. 13:30.