Betingelser for køb af produkter og ydelser

Nedenstående betingelser er gældende for alle køb der foretages på webdomænerne: trampolinhuset.dk og trampolinehouse.dk

Hvor går pengene hen?
Alle køb bidrager til finansieringen af organisationen:
Trampolinhuset S/I, Thoravej 7, st. 2400 København NV
(+45) 71 79 49 09, CVR: 33091702

Behandlingstid
Hvis du har betalt for fragt, sender vi din bestilling så snart som muligt i løbet af vores åbningstid. Vi beder dig dog om at være opmærksom på at livet i et asylcenter er meget uforudsigeligt, og nogle gange påvirker det hvor hurtigt vi kan følge op på bestillinger. 

Levering
Print selv-produkter som gavebeviser leveres pr. mail kort efter de bliver købt. Fysiske produkter sendes som almindelig post medmindre du vælger selv at hente din bestilling i huset.

Du kan se leveringstider til Danmark og udlandet på PostNords hjemmeside

Fortrydelses- og returret
Hvis du har købt et fysisk produkt, har du ret til at ombestemme dig og returnere det senest 14 dage efter du modtager det.

Hvis du har købt et ikke-fysisk produkt som leveres umiddelbart efter købet, såsom et gavebevis, kan dit køb ikke fortrydes.

Hvis du bestiller en ydelse såsom foredrag eller leje af huset, kan du annullere din bestilling uden yderligere omkostninger hvis du kontakter os senest 7 dage inden datoen for din bestilte ydelse. Hvis du afbestiller senere end 3 dage inden denne dato, fakturerer vi dig for 25% af det samlede beløb.

Hvis du booker et event med forplejning, såsom en madlavningsworkshop, kan dit køb ikke fortrydes. Vi forbeholder os ret til at aflyse workshops og andre events, som ikke senest 7 dage inden afholdelse opnår det fornødne deltagerantal.

Kvittering
Du modtager en kvittering via email straks efter et afsluttet køb i gaveshoppen. Hvis du har valgt at hente din bestilling i Trampolinhuset, kan du gøre det så snart du har modtaget din bekræftelsesmail. Oplys venligst dit ordrenummer eller dit navn og email når du henter din bestilling, så vi ved at du har hentet den.

Hvis du har bestilt en ydelse såsom catering, foredrag eller leje af huset, kontakter vi dig snarest muligt med henblik på at bekræfte din bestilling og arrangere eventuelle detaljer i forbindelse med denne.

Registrering af oplysninger
Trampolinhuset registrerer indtastede oplysninger i forbindelse med købet. Oplysningerne videregives ikke, men Trampolinhuset gemmer oplysningerne i fem år ifm. regnskabet. Trampolinhuset bruger logfiler på hjemmesiden. Logfilerne bruges til at registrere, hvilke valg brugeren foretager på siden. Ved betaling med kreditkort sker registrering via en sikker server, hvor oplysningerne krypteres.

Datapolitik
Alle personlige oplysninger og kortinformationer behandles krypteret og sikkert i henhold til persondataloven. Idet du udfylder denne formular, giver du tilladelse til, at Trampolinhuset behandler nedenstående oplysninger i henhold til Trampolinhusets datapolitik.

Hvis du har nogen spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.