OPLEV TRAMPOLINHUSET

Kom og få et nyt syn på migration og integration med guidede rundvisninger i vores medborgerhus og i udstillingsstedet CAMP.

Bestil et foredrag om Trampolinhusets unikke metode eller en fremvisning af CAMPs aktuelle udstilling – eller book begge dele!

Alle foredrag og rundvisninger varetages af en duo bestående af en medarbejder og en flygtning der er frivillig i Trampolinhuset/CAMP. Både rundvisninger og udstillinger omfatter en introduktion til det danske asylsystems regler, samt indsigt i hvordan det er at leve i landets asylcentre.

Foredragene afvikles som udgangspunkt på engelsk, men der er også mulighed for en dansksproget rundvisning – spørg os, så finder vi ud af noget.

Vi kommer også gerne ud til dig.


PRiser

Foredrag i Trampolinhuset

1,5 times foredrag af Trampolinhusets historie, mission og arbejdsmetoder af en medarbejder og en frivillig fra asylsystemet  2.500 kr. / 3.000   kr.

1,5 times foredrag af Trampolinhusets historie, mission og arbejdsmetoder af en medarbejder og en frivillig fra asylsystemet
2.500 kr. / 3.000 kr.

Foredrag i CAMP & Trampolinhuset

1 times foredrag om Trampolinhuset efterfulgt af 1-times guidet rundvisning af CAMPs aktuelle udstilling  4.000 kr.

1 times foredrag om Trampolinhuset efterfulgt af 1-times guidet rundvisning af CAMPs aktuelle udstilling
4.000 kr.

Foredrag på din skole/arbejdsplads

Du kan også booke os til at komme ude til din skole, arbejdsplads eller organisation fortælle om Trampolinhusets historie, mission, og arbejdsmetoder.  4.000 kr.

Du kan også booke os til at komme ude til din skole, arbejdsplads eller organisation fortælle om Trampolinhusets historie, mission, og arbejdsmetoder.
4.000 kr.


Booking

For at bestille et foredrag eller en præsentation ved at udfylde formularen herunder. Bemærk at din booking ikke er endelig før du har fået en bekræftelse fra os. Vi gør vores bedste for at vende tilbage til dig så hurtigt som muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på (+45) 71 79 49 09..

 
Navn *
Navn
Hvad vil du gerne booke?
Dato
Dato
Bemærk, at vi kun tilbyder foredrag inden for disse tidsrum: Mandage kl. 9-16 Tirsdage kl. 9-12 Onsdage kl. 9-12 Torsdage kl. 9-16 Fredage kl. 9-12