Back to All Events

Gratis omvisning i CAMPs gruppeudstilling Tærske(l)

Slå vejen forbi CAMP denne lørdag og få en gratis omvisning i centrets nye udstilling Tærske(l), som er gæstekurateret af den britiske kunsthistoriker og teoretiker Temi Odumosu.

Ved at præsentere nogle af Skandinaviens væsentligste kunstnere, tænkere og aktivister – Pia Arke, Michelle Eistrup, Yong Sun Gullach, Luanda Carneiro Jacoel og Saba Bereket Persson – undersøger udstillingen erfaringer med fordrivelse gennem de måder, hvorpå mennesker og deres erindringer krydser hinanden og sidenhen bebor land, kultur, identiteter, strukturer og tilmed sprog.

Udstillingen beskæftiger sig med aktuelle indvandringsspændinger og strukturelle praktikker, men med et særligt fokus på den ‘midt-imellem-hed’, som skaber kritisk viden. Den inviterer publikum til at reflektere over, hvad der sker på tærsklerne i migrationserfaringen? Hvor er det sted, man hører til? Hvornår og hvordan vil forandringerne komme?

Thresholds_Mailchimp_DK.jpg

Omvisningerne ledes af udklækkede guider fra CAMPs omviseruddannelse for asylansøgere og flygtninge i samarbejde med formidlingspraktikanter i CAMP. Omvisningerne foregår på engelsk. Omvisningen er gratis, men der er en entré på 40 kr. (gratis adgang for migrantarbejdere og folk i asylsystemet).

Omvisninger og præsentationer på andre ugedage kan bookes her. Udstillingen er åben til og med den 14. dec. 2019.