Vil du være Kvindeklubbens nye tolk?

Vil du være kvindeklubbens nye tolk?

Har du lyst til at hjælpe Trampolinhuset med vores kvindeklub? Taler du flydende farsi eller arabisk, og har du lyst til at være en del af en tværkulturel kvindegruppe? Så er det dig, vi leder efter!

Af Christiane Jessen

Kvindeklubben og kvindeklassen er et trygt og solidarisk rum, hvor vi støtter og vidensdeler med hinanden for at facilitere empowerment af kvinder. For at opretholde et inkluderende og tilgængeligt program, har vi brug for tolke.

Vi har brug for dig, som kan:

  • Deltage i vores kvindeklasse eller kvindeklub minimum én fredag eller lørdag om måneden.

  • Tale flydende farsi eller arabisk og kan oversætte til og fra dansk eller engelsk.

  • Identificere dig som kvinde (kvindeklubben er kun for kvindelige brugere af huset og du skal derfor også identificere dig som kvinde for at deltage som tolk).

 

Foto: Sofia Stærmose Hardt.

Foto: Sofia Stærmose Hardt.

Vær en del af Trampolinhuset

Trampolinhuset er et medborgerhus I København for asylansøgere og flygtninge, som også er åbent for offentligheden og lokalsamfundet. Anden og tredje fredag i måneden kl. 16:00-18:00 har vi kvindeklasse, hvor vi diskuterer forskellige temaer vedrørende kvindelig empowerment og fælles oplevelser. Anden lørdag i måneden kl. 14:00-19:00 åbner huset eksklusivt for kvinderne med mulighed for lægefaglig og juridisk rådgivning og kropsterapi. Vi hænger ud, snakker og laver mad sammen.

Da Trampolinhuset er drevet af frivillige, er stillingen ulønnet, men til gengæld får du muligheden for at blive en del af en tværkulturel kvindegruppe, hvor din rolle som tolk er vital for at vi alle kan deltage i samtalen på lige fod. 

 

INTERESSERET? E-mail blanca_intern@trampolinehouse.dk


Støt kvindeklubben

Integrationen kommer ikke af selv. Hvis du, din kæreste eller din mor også har mulighed for at støtte vores arbejde med en fast donation, vil det gøre en stor forskel for vores arbejde.


Læs mere