Sara: "Mit hjerte banker for børnene"

Mit hjerte banker for børnene

Takket være støtte fra Novo Nordisk Fonden, Lauritzen Fonden og private donationer har Trampolinhuset fået en Børneklubs-koordinator. Hun hedder Sara Ipsen og her er hendes visioner for Børneklubben:

Sara Ipsen er Børneklubskoordinator i Trampolinhuset. Foto: Alina Strileckis

Sara Ipsen er Børneklubskoordinator i Trampolinhuset. Foto: Alina Strileckis

”Mit hjerte altid har banket for mennesker - og især børn - i udsatte positioner. Jeg er så ked af at se den påvirkning, regeringens asylstramninger har på de børn, der er nye i Danmark. Børn der kommer med forskellige traumatiske oplevelser fra hjemlandet, og som placeres på lige så traumatiserende centre rundt om i landet.

Min vision for Børneklubben i Trampolinhuset er at virke som modspil til alle de negative påvirkninger, som disse børn udsættes for. Påvirkninger der forstyrrer børnenes lærings- og udviklingsmuligheder. Børneklubben skal fungere som et rart sted, hvor disse børn kan finde ro, tryghed, positive relationer, forudsigelighed og glæde, der kan fremme deres livskvalitet og inklusion i det danske samfund.”

Navn: Sara Ipsen

Alder: 36

Uddannelse:

  • Professionsbachelor i pædagogik fra Københavns Socialpædagogiske Seminarium

  • Kandidat i pædagogisk psykologi med speciale i udviklingspsykologi fra Aarhus Universitet.

Tidligere arbejdserfaringer

  • Pædagogisk leder for udsatte børn og unge på Christiania

  • Underviser og vejleder på Pædagoguddannelsen, UCC

  • Pædagogisk udviklingskonsulent i IVS firmaet Pædagogisk Input

  • Inklusionspædagog for udsatte børn med anden etnisk baggrund end dansk, Københavns Kommune


Støt Trampolinhuset

Trampolinhusets mange aktiviteter er mulige takket være donationer fra knap 300 privatpersoner, som giver mellem 50 og 500 kr. hver måned. Hvis du, din kæreste eller din mor også har mulighed for at støtte vores arbejde med en fast donation, vil det gøre en stor forskel for vores arbejde.


Læs mere